sweet day

iad har jag gjort nåt som jag är stolt över men tänker inte avslöja nåt sorry det är super hemligt och personen som jag har gjort saken för kommer att bli sårad om jag skriver det på min blogg.
men en annan bra sak är att jag har 14000 tusen unika besökare på min blogg:)
tack för att ni läser den ni är bäst. Jag är föd i en familj med miljader så brätta bara om tycker att det finns nåt jag kunde gör för er spelar inte nån roll vad det är för pengar är inget problem

PUSS LOVE YOU ALL

Kommentarer
Postat av: Ana

Tack =) kram

2009-11-11 @ 16:10:37
URL: http://anibanani.webblogg.se/
Postat av: Ronja

Hej, vill du ha ett tips angående bloggen? Lägg ner mer tid på dina inlägg, för just nu så är det så mycket stavfel och särskrivningar så att man inte kan ta dig seriöst, och stoppar in dig i ålderfickan 10 år.



Troligtvis så har du dyslexi, ok det har jag förståelse för, använd då Microsoft Office Word som ett hjälpmedel eftersom det har stavningskontroll. ;)



MVH

2009-11-11 @ 17:09:46
URL: http://ronjabetyderskabb.blogspot.com
Postat av: King Larry

HAHAHHAHAHAHAH 14 000? FUKN TÖNT!

Hur kommer det sig att det bara är 1 som bevakar dig via bloglovin isf?

Och varför finns du inte änns på bloggportalen?

Skaffa ett liv asså.

2009-11-11 @ 17:30:36
URL: http://cupcakekiller.blogg.se/
Postat av: patricia

är det någon jävla fantasivärld du lever i eller? alltså ge upp, du kommer aldrig komma upp i någon storbloggares läsare. Åhhhh, hoppas du sitter bakom datorn och fattar vafan du gör. Du borde egentligen ligga i sängen och sova före klockan sju. du kan knappast vara äldre än 10.. Brukar aldrig skriva sådana här kommentarer till folk, men helvete vad jag stör mig på dig. Och ja, fördomarna skriker. din fjolla.

2009-11-11 @ 21:57:56
URL: http://patriciaar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0